Stokke Sleepi mini naar Stokke Sleepi bed.

Wat gaat de tijd toch hard. Het lijkt wel gisteren dat ik mn kleine meid in haar Stokke Sleepi mini zag liggen. Nu is ze al weer 7 maanden oud en past ze er niet meer in. Omdat ons kindje te vroeg is geboren kon ze er net nog wat langer in liggen maar nu is het toch echt tijd om het bed om te bouwen.

De Stokke Sleepi Mini is een meegroeibed. Dat betekent dat het bedje meegroeit met jouw kind. Zodra je kleine groter is, kun je gemakkelijk het bedje ombouwen. Je blijft dus hetzelfde bed houden, alleen pas je het aan zodra je kind groter wordt. Het uit elkaar halen en in elkaar zetten is heel makkelijk.

HET VERSCHIL TUSSEN DE MINI EN DE SLEEPI

De Mini is echt voor pasgeboren baby’s. Het is een klein en intiem bedje, dat jouw kind een veilig gevoel geeft. Als je kleine groter wordt, dan kun je de Mini ombouwen tot de Sleepi. De Stokke Mini heeft een ronde vorm en de Stokke Sleepi is ovaal. Nog steeds blijven de wieltjes eronder zitten wat het bedje enorm praktisch maakt en ook al is het bedje groter het blijft een ware eye-catcher in de babykamer. Om het bed wat meer lucht te geven heb ik ervoor gekozen de piekstok eraf te halen.

Voordelen:

  • Het verbouwen van het bedje kost niet heel erg veel moeite.
  • Je kunt met weinig onderdelen een groot bed in elkaar zetten.
  • Als je kleine net geboren is, dan is de Stokke Mini erg fijn. Het is namelijk een klein en intiem bedje. 
  • Jouw baby blijft zijn eigen, vertrouwde bed houden. Dit komt doordat je het bedje niet vervangt, maar ombouwt. 

Onze kleine meid staat ook erg graag aan de buitenkant van haar bedje. Samen met haar grote broer staan ze dan samen te kijken naar haar slaapknuffel die nog lekker in het bedje ligt. Het zal nog een paar jaar duren voordat ik het bed weer moet ombouwen maar voor nu heb ik weer een prachtig bed in haar kamertje staan!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *