Het perfecte bedje voor je kindje!

Voor onze kleine meid was ik opzoek naar een perfect bedje. Niet zomaar een bedje, maar een bedje dat meegroeit. Bij Stokke waren we aan het goede adres! De Sleepi Mini (ledikant) is namelijk makkelijk uit te breiden tot het Sleepi Bed. Zo ben je met de uitbreidingsset in 1 keer klaar tot dat je kindje ongeveer 10 jaar oud is. 

De Stokke Sleepi mini ziet er door de ovale vorm en mooie houtkleur ontzettend mooi uit! Eindelijk een bedje dat mega praktisch is door de wieltjes en daarnaast een echte eyecatcher vormt in huis! Dankzij de wieltjes is het ledikant gemakkelijk overal naar toe te rijden. De Sleepi Mini is smal en past door elke deuropening! Erg handig als je een huis hebt met meerdere ruimtes. De matrashoogte van het wiegje is ook aan te passen want voor mij een erg pluspunt is. Ik hou ervan om continu naar de kleine te kijken en haar te knuffelen. 

Voor mij als interieurliefhebber is dit het eerste wiegje dat ik echt stijlvol en tijdloos vindt! Het bedje is een Scandinavisch design, ontworpen door Susanne Grønlund en Claus Hviid Knudsen. Het bedje straalt rust uit en door de vele kleuren past het in elk interieur. De ovale vorm geeft je kindje ook een beschermend gevoel. Wij hebben ook gekozen voor de piekstok met hemeltje. Dit zorgt voor een heel lieflijke uitstraling en creëert echt een nestje waar ze graag in ligt!

We hadden nog een oud ledikantje van ons eerste kindje en deze wilden we naast ons bed zetten maar de kleine meid wilde hier niks van weten. We hebben haar er een paar keer ingelegd en ze wilde maar niet slapen. (En wij dus ook niet haha). Mijn man besloot haar in de Stokke Sleepi te leggen, die in haar eigen kamer staat. Direct was ze stil en binnen tien minuten lag ze te slapen. Op de een of andere manier was de Stokke Sleepi precies wat ze nodig had, een bed dat ze vertrouwt en waar ze nog jarenlang plezier van gaat hebben! 

Share:

2 Comments

  1. erotik izle December 9, 2020 / 2:08 am

    I really liked your blog. Really looking forward to read more. Really Cool. Eloise Lorens Lunnete

  2. filmi izle January 17, 2021 / 9:05 pm

    There is definately a great deal to find out about this issue. I like all the points you have made. Heloise Tab Yehudi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *