De nieuwste trends: gespot op Fashion Week

Westwing was er dit jaar weer bij, Amsterdam International Fashion Week 2014. We spotten de nieuwste trends!

2

1: Basic Wit

Less is more is waar het dit seizoen om draait. Het witte interieur is terug en creëert een heerlijk sereen en puur gevoel. Minder kleur, minder dessins en meer eenvoud zorgen voor een rustige uitstraling waardoor we weer helemaal tot onszelf kunnen komen. Laat je inspireren door kalmte en kies voor wit.

2

Meer wit? Bekijk onze Walra sale, met luxe beddengoed met frisse uitstraling.

2: Scandinavische simpelheid

Eenvoud, minimalisme en functionaliteit staan gelijk aan Scandinavisch design. Natuurlijke tinten en grijs vormen de basis voor het Scandinavische interieur en worden gecombineerd met zachte pasteltinten. Deze minimalistische trend spotten we op de catwalk bij ontwerper Claes Iversen. De modellen showden eenvoudige maar elegante outfits in dezelfde natuurtinten en pastelkleuren. Dit seizoen gaan we back to basic!

2

Ook zin in een basic look in huis? In onze sale A touch of…” vind je de beste basics.

3: Colours

Kleur kan een groot effect hebben op je gevoelsleven en het is daarom erg belangrijk om de juiste kleur te kiezen in je garderobe en in huis. Deze zomer zien we dat kleur op een hele nieuwe wijze wordt toegepast. Er wordt gedipt (dip & dye effect), gepoetst en geborsteld (whitewash) om zo een intens kleureffect te creëren. Kies de kleuren die jou een goed gevoel geven.

2

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *