Project Chalet by Eric Kuster

_R8A5515_samen

Luxe, licht en glamour, dat is nog eens thuiskomen in een chalet in de Zwitserse Alpen. Ontdek hier waar Eric Kusters’s fascinatie met de Alpen vandaan komt en wat jij moet doen om jouw huis te veranderen in je eigen winterse chalet.

chalet

Op de grens tussen Zwitserland en Frankrijk, hoog in de bergen ligt dit magische toevluchtsoord dat overstroomd wordt door licht. Eric Kuster: ”The clarity of the light here, plus the glorious mountain setting: nature provides the greatest inspiration of all.” Eric’s guilty pleasure in de bergen? Na het skiën gaat hij het liefst een middag naar een spa of het zwembad.

room with a view

Typerend voor een Metropolitan Luxury chalet is het gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met strakke en simpele vormen. Eric Kuster: ”Natural materials- wood, fur, cotton and linen- combined with uncomplicated shapes to emphasise a simplicity of outlook and a sense of perspective that is uniquely possible in the mountains.” Uiteraard mag een open haard absoluut niet ontbreken.

relax and enjoy

Luxe bergvilla’s die eveneens een rustieke, gemoedelijke sfeer uitademen zijn de basis in de chalets van Kuster. Eric Kuster: ”Here you can sense the pressures of the jet-set life slipping away- and realise, instead, that life can be rejuvenating, invigorating and pure. Catch up with friends next to the fire or simply relax by candlelight in the ultimate chill-out zone.” 

sleeping beauty

Door hout en lak te combineren ontstaat de gladde, maar pure uitstraling die kenmerkend is voor Metropolitan Luxury. Eric Kuster: ”True luxury is as much about comfort and efficiency as it is about beauty.

Who is Eric Kuster?

Met meer dan 600 huizen op zijn naam is Eric Kuster een van de meest toonaangevende interior designers van dit moment. Zijn interieurs staan vooral bekend om hun glamoureuze uitstraling. Eric is verantwoordelijk voor het interieur van talloze bekende Nederlanders en hippe clubs. Ook ontwikkelde de international interior designereen nieuwe lijn -Eric Kuster Metropolitan Luxury- vol mini luxe die iedereen zich kan veroorloven.

Quote

A room with a view will always calm the soul.

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *