Op de catwalk bij Fashion Week 2015 in Amsterdam

Westwing was erbij, de Fashion Week in Amsterdam 2015. Uitgedoste mensen, killer heels, zwart-wit, gingham en bohémien. Samen met onze Style Director Odette Simons spotten we de nieuwste trends in de mode, die we ook direct terugzien in het interieur. We ontmoetten verschillende modebewuste bezoekers en bezochten onder andere de shows van Edwin Oudshoorn, Tony Cohen en Aziz Bekkaoui. Hieronder lees je alles over onze vier favoriete trends!

bohemian-dream

Bohemian dream

Denk aan rijke stoffen met drukke prints en veel kleuren. De bohémien stijl is zorgeloos, werelds en extravagant. Ook in het interieur is de bohémien trend niet meer weg te denken. Deze stijl voegt een vleugje speelsheid en warmte toe aan jouw huis. Franjes horen ook helemaal in deze stijl thuis. Je komt ze tegen aan kussens, lampen, plaids en andere accessoires. De bohémien trend is een echte must voor het aankomende seizoen en in onze sales vind je nu een explosie aan op de bohémien look geïnspireerde items!

black-white

Black and white

Er is geen sterkere combinatie denkbaar dan contrasterend zwart-wit. Zwart-witte elementen en outfits zagen we  in elke show voorbij komen. Naast film, fotografie en fashion zien we deze trend nu ook terugkeren in interieurland. De sterke contrasten in kleur en de karakteristieke grafische dessins geven elke ruimte een boost.

 

gingham

Gingham

Gingham print is niets nieuws, maar in 2015 presenteren designers het motief op een hele andere manier. We zien het uitvergroot of juist verkleind en in verschillende stoffen terug op de catwalk. Ook in het interieur weet het ‘dambord dessin’ zijn herintrede te maken. We zien het terug op theedoeken, tafeltextiel, muren, kussens en vazen. De print is ideaal inzetbaar in rustige ruimtes om voor wat klassieke, stoere accenten te zorgen.

stripes

Stripes

De strepen trend is behoorlijk tijdloos en ook dit seizoen is deze trend weer van de partij. Strepen maken een groot statement en niet alleen de dikke streep maar ook de dunne streep zien we komend seizoen veel terug. Horizontaal langs de jurk, verticaal langs het overhemd óf in combinatie met een contrasterende print. Één ding is zeker, met de streep kan je eindeloos variëren en ben je in staat om een krachtige look neer te zetten.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *