Inspired by San Francisco

CLI_LOBBY2_622breed

Voor Westwing reis ik de hele wereld over, op zoek naar inspiratie en leuke unieke items voor in huis. Ik overnacht het liefst op bijzondere locaties: een charmant hotelletje, een unieke bed & breakfast of een mooie berghut.

Dit keer ben ik in San Francisco en dat is misschien wel de meest kosmopolitische en Boheemse stad in Amerika. Daarbij is het is ook één van de mooiste! De karakteristieke huizen en heuvelachtige straten met een prachtig uitzicht over de baai en de beroemde Golden Gate Bridge geven de stad allure. San Francisco staat bovendien bekend om zijn eclectische mix van architectuur en is daarom écht een must-see voor Westwing.

Clift3_622breed

Mijn favoriete hotel in deze stad is het Clift Hotel. Dit boetiek hotel is gelegen in het hart van San Francisco’s Theater District. Het valt op door een combinatie van ouderwetse elegantie met een uitgesproken hedendaagse energie en glamour.

Clift1_622breed

Het Clift Hotel is ontworpen door niemand minder dan Philippe Starck. De lobby wordt gekarakteriseerd door een van de meest bonte en eclectische meubelcollecties in heel Californië, met stoelen van Ray en Charles Eames, een salontafel van Salvador Dalí en een surrealistische kruk van Renee Marquerite.

CLI_LOBBY_622breed

Bij Westwing houden we van ruimtes waar je lekker kan ontspannen en dát is in dit hotel zeker mogelijk. De knusse woonkamer met een openhaard straalt het comfort uit van een oude Engelse club en is een fijne plek om even heerlijk een boekje te lezen of lekker bij te komen van een lange dag. Je kunt ook perfect ontspannen in de legendarische Redwood Room Bar. De bar is bekleed met het hout van een Redwood boom en krijgt accenten door mooie digitale kunst aan de wanden.

CLI_LOBBY1_622

Laat je inspireren door het Clift Hotel om jouw huis ook een San Francisco touch te geven!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *