Around the world with Tahnee

Tahnee van der Merwe is onze razende reporter en PR-star, maar daarnaast ook fashion model voor verschillende grote merken. Ze combineert haar liefde voor interieur en schrijven met haar rondreizende leven voor allerlei (inter)nationale opdrachtgevers. Soms ziet ze meer dan 3 landen per week. Gelukkig voor ons komt ze altijd minstens één dag per week het kantoor opvrolijken met haar opgewekte humeur. Tahnee laat zich tijdens haar reizen inspireren voor haar interieur. Lees er nu alles over en check de sales van Around the world om op reis te gaan in je eigen huis.

06-AroundTheWorld-Tahnee-paspoort

Welk land inspireert je het meest?

“Marokko is fantastisch, en Marrakech is een kleurrijke en opwindende stad. Door Marrakech wandelen is een verbazingwekkende belevenis op zichzelf. Overal in de kleine, nauwe straatjes en pleinen vind je de souks, waar werkplaatsen voor verschillende soorten kunstvaardigheid te vinden zijn Hier zie je de ambachtslieden aan het werk. Op de grote textielmarkt kan je de mooiste vloerkleden kopen.”

tahnee_marrakech

Tahnee op de souk in Marrakesh waar ze op zoek is naar de mooiste kleden en kussens

Meest memorabele hotel beleving?

“Tsala Tree Top Lodge, vlakbij het olifanten heiligdom in Knysa. Dat is de plek waar ik ten huwelijk ben gevraagd en daarom is dit een hotel dat ik nooit zal vergeten! De stijl van de lodge heeft de verschillende culturen van Afrika als uitgangspunt. Ambachtslieden uit de lokale gemeenschap hebben op een zorgvuldige manier allerlei texturen aangebracht in de lodges en suites. In combinatie met de rijke materialen, handgemaakte objecten en de kleuren van de aarde heb je het gevoel dat je aan de hand wordt genomen richting het nieuwe Afrika.”

treetoplodge_tahnee

De Tsala Tree Top Lodge waar Tahnee ten huwelijk is gevraagd

Shop de stijl van Tahnee

Geen tijd om langs Costa Rica, de Maledieven, Kaapstad én Marrakech te gaan om de nieuwste woonaccessoires te scoren? Van morgen tot en met zondag is er een speciale All around the world sale bij Westwing, waar de fijnste exotische spullen al voor je zijn verzameld.

products_AroundTheWorld-Tahnee

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *