Achter de schermen bij Mek & Lotz

03_Mek&Lotz_artikel_paspoortje_KLEIN_622

 

Stylingduo

Het stylingduo Mek en Lotz is slechts een paar maanden samen bezig en nu al zijn deze girls ‘on fire.’ Ze hebben beiden ook hun eigen klussen, maar alle interieurstyling-opdrachten doen ze samen.

IMG_3705

 

Sinds kort is het kantoor van Mek en Lotz op de Da Costakade 204 A een feit. “Ons kantoor heeft een mooie houten vloer, een bank van het Italiaanse merk Flexteam, table lamp gecreëerd door Lotz en andere striking items.”

IMG_3569

Nieuwe projecten

Wij kregen van Mek & Lotz een sneakpreview van hun aankomende projecten bij Sense Beauty & Lifestyle store in Amsterdam en De Hallen/Een Media!

1. Sense Beauty & Lifestyle store van Amsterdam

Sense is de enige walk-in spa van Amsterdam en dankzij de locatie bij een hot and happening hotelbar is het nu mogelijk beautytreatments te ondergaan onder het genot van een glaasje bubbels en versnaperingen.  Ook zin in een behandeling? Kijk dan snel op de site van Sense!

Sense-sfeer-Mood-2Sense-sfeer-Mood-

 

2. De Hallen//Een media

De tramremise met haar werkplaatsen was vroeger het ‘werkende hart’ van de wijk en zal dat weer opnieuw worden, maar dan nu toegankelijk voor iedereen. De Hallen!
Een media heeft een heel groot kantoor gehuurd in de Hallen. Het beslaat maar liefst 570 vierkante meter. Dit project begeleiden de dames van A tot Z. Het hele concept dat ze bedacht hebben past in de stijl van de oude tramremise en voor de girls was dit een ander project dan normaal. “We kijken nu echt naar materiaal in plaats van naar spulletjes, maar het resultaat wordt geweldig.” Ook benieuwd naar de Hallen? In December is het project afgerond en we adviseren iedereen dit project eens van dichtbij bekijken!

De Hallen Moods sfeer 2De-Hallen-Moods-sfeer--(1)

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *