Yellow it is

geel-1-1

You will find it on the runway…

Dat fashion en interieur hand in hand gaan is voor jou vast geen verrassing. Het zonnige geel vind je nu dan ook in overvloed terug op de catwalk. Tijdens de New York Fashion Week 2015 straalde de modellen van Marc Jacobs en Michael Kors in de mooiste creaties in deze trendkleur. Laat zien dat jij fashion forward bent door je huis te voorzien van een flinke dosis geel.

geel-2

Hoe geel wil je het hebben? 

Een gele bank, gele stoelen of een gele kast? We love it! Wel raden we aan om hierbij te kiezen voor een rustige geeltint zoals saffraangeel of mosterdgeel. Hebben we het over accessoires? Dan kun je lekker losgaan met een knallend kleurtje zoals citroengeel!

 

“Geel kun je prachtig combineren met hout. Probeer maar eens!”

 

Kun je niet wachten om je te omringen met items in deze trendkleur? Je vindt hier een prachtige selectie van accessoires en meubels met de kleur geel in de hoofdrol!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *