Een droomhuis in Zuid-Afrika

Kom binnen in het droomhuis van Gavin en Denise. Samen hebben ze één van de grootste film/foto productiebureaus in Kaapstad. Het bedrijf bestaat al vijfentwintig jaar. Daardoor kennen ze de mooiste plekjes in en rondom de stad.

Zuid-Afrika

Het huis ligt direct aan het strand aan de wilde westkust van Zuid-Afrika, een uur rijden vanaf Kaapstad. Hierdoor laten Gavin en Denise de stad achter en gaan ze altijd naar huis met een fris gevoel. “De kinderen kunnen hier rondrennen, spelletjes spelen, vissen en gewoon weer kind zijn! Dat is bijna onmogelijk in de stad tegenwoordig. We hebben in ons strandhuis altijd zó veel plezier met het gezin, familie en vrienden. Lekker eten, veel lachen, goede wijnen en heerlijk tot rust komen. Het huis is multifunctioneel.”

Zuid-Afrika

Denise is vooral dol op de omgeving. “De onbelemmerde uitzichten, het geweldige zeeleven met dolfijnen, walvissen en zeehonden is echt uniek. Het geeft ons het gevoel dat we de enige personen zijn op de wereld.”

Zuid-Afrika

Over de duinen, rondom het huis loopt een ruig struikgewas dat voor een mooi uitzicht op allerlei verschillende soorten bloemen zorgt. Het struikgewas loopt door tot aan het strand, waar de golven ontzettend wild zijn. Bij de zee vind je ook veel zwarte rotsen die bedekt zijn met mosselen. “Daar eten we vaak zo veel van dat we er buikpijn van krijgen. Heerlijk.”

Zuid-Afrika

De slaapkamer boven is een speciale plek voor Gavin en Denise. “Het is een grote kamer met een eigen woonkamertje. Hier kunnen Gavin en ik ons afzonderen van de wereld en genieten we volop van de rust. De kinderen spelen altijd met hun vrienden en honden beneden waardoor het daar nogal lawaaierig kan zijn. Die reuring is ontzettend fijn, maar al dat vrolijke lawaai maakt de rust in onze slaapkamer extra bijzonder.”

Zuid-Afrika

Wat is je favoriete plek in huis? 

“Ik houd ontzettend van mijn custom made buitenbank. Deze bank staat op het dek voor het strandhuis en als ik hier zit kijk ik mijlenver uit over de woeste zee. Als gepassioneerde kok verslind ik hier food magazines om inspiratie op te doen.”

Zuid-Afrika

Wat is jouw stijl? 

“Ons interieur is ingericht als een classic beach house. Het interieur is zuiver, licht en erg neutraal zodat het niet afleidt van het fantastische uitzicht. In dit huis ben je altijd in je element, ook als het stormt, als de zon schijnt of als het regent. Je maakt hier deel uit van de natuur.”

Zuid-Afrika

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *