A romantic wedding

Tahnee van der Merwe is onze razende reporter en PR-star, maar daarnaast ook fashion model voor verschillende grote merken. Toen haar vriend haar ten huwelijk vroeg was ze uiteraard in de wolken én zat ze direct bomvol ideeën over de styling van haar bruiloft. Het stylen van haar eigen bruiloft was iets waar ze stiekem altijd van gedroomd had. Laat je inspireren door haar tips om de mooiste dag van je leven perfect te maken. For a perfect romantic wedding!

6

“Een ceremonie midden in de natuur, tussen het groen en dineren op een open plek. Ik ben gek op de natuur en zag meteen al voor me dat de decoraties gewoon in de boom of op een tafeltje werden gepresenteerd. Het uitgangspunt voor de styling van mijn bruiloft was een mix van de schoonheid van de natuurlijk, de speelse charme van zelf geknutselde items én natuurlijk een flinke dosis romantiek!”

“Omdat mijn man, Zack, uit Zuid-Afrika komt en ik uit Nederland, was het uitzoeken van de locatie nog niet zo makkelijk. We wilden dolgraag dat de ceremonie buiten plaats zou vinden en dat is in Nederland natuurlijk niet altijd mogelijk. Toch is het gelukt: een bruiloft op Nederlandse bodem. Om de bruiloft intiem te houden, hebben we alleen de mensen uitgenodigd, die heel dicht bij ons staan.”

3

Het Oude Slot

“Het Oude Slot in Heemstede is een landgoed met boomgaard van vier hectare groot, met prachtig aangelegde tuinen. Hier staat een schitterend gerestaureerd monumentaal Nederhuys waar je je even in de tijd van ridders en jonkvrouwen waant. Wij hebben elkaar het jawoord gegeven in de trouwkapel die midden op het landgoed staat.”

2

Pastel 

“Omdat we ervoor hadden gekozen om maar 40 gasten uit te nodigen konden we onze bruiloft tot in de puntjes verzorgen én alles zelf doen! Het thema van de bruiloft was pastel. Van bloemen in het bruidsboeket tot lampionnen en versiering die helemaal uit Thailand moest komen, maar ook de trouwkaarten, onze huwelijkstaart en de kleding van de bruidsmeisjes. Omdat het heerlijk weer was, konden we het hele landgoed versieren met decoraties in de bomen, struiken, en planten. In vaasjes op de tafeltjes en op de grond stonden bloemetjes voor een beetje extra flower power!”
8

7

Pictures

“Polaroids hebben een heerlijke vintage uitstraling en zijn super persoonlijk! Alle gasten konden op deze dag zelf een polaroid maken voor in het gastenboek met attributen (denk aan snor, bril, lippen). De foto werd in het gastenboek geplaatst en de gasten konden daarbij een persoonlijke boodschap of gedachte opschrijven. Fantastisch om de dag daarna rustig te bekijken. Hartverwarmend!”
10

 

Say yes to the dress

“Ik wist eigenlijk direct wat voor soort trouwjurk ik wilde hebben. Voor de grap had ik tegen Zack gezegd dat ik een korte trouwjurk zou dragen, omdat ik wist dat hij daar niet van hield. Hij was dus dubbel verrast toen ik in een lange kanten trouwjurk met open rug verscheen. Ik heb wel vier maanden op mijn jurk moeten wachten, omdat deze uit Frankrijk moest komen. Om mijn trouwjurk af te maken droeg ik glinsterende pumps van Jimmy Choo.”

 

“Vooraf heb ik niemand mijn trouwjurk laten zien, dat voelt toch extra speciaal. Ik kwam samen met mijn vader aanlopen op het nummer ‘Butterfly Kisses’ van Bob Carlisle, een moment dat ik nooit zal vergeten.”

1

 

Buiten eten

“Na de ceremonie hadden we een jazz zangeres met pianist geregeld om te zingen. Een prachtig tafereel: de zon scheen en er was volop champagne en heerlijke taart. Na de borrel nam iedereen plaats aan lange eettafels die buiten, midden op het grote veld stonden. Het eten hadden Zack en ik al voorgeproefd en de wijn hebben we speciaal uit Zuid-Afrika laten komen om er toch nog een Zuid Afrikaans tintje aan te geven.”

119

Feest

“Het feest wilden we niet traditioneel starten met een eerste dans, maar om dit element er toch in te houden hebben we een mix gemaakt van 12 nummers waardoor we via een traditionele dans eindigden met de vogeltjesdans. De start van een feest vol dans en heerlijke drankjes. Om klokslag 1 uur stond iedereen met fakkels buiten en droeg mijn man me naar de taxi. De volgende dag werd de de trouwerij feestelijk afgesloten met een brunch op het strand. Het was een dag om nooit meer te vergeten en eentje die ik heel graag nog een keer zou willen overdoen!”

4

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *